Overblog
Edit post Follow this blog Administration + Create my blog
Rent a car Bucuresti

rent a car bucuresti, rent a car bucuresti ieftin

Rent a car Bucuresti -expert-inchirieriauto.ro

 

Cu siguranta serviciile de Rent a car Bucuresti au inceput sa fie tot mai cautate de catre persoanele interesate de o metoda eficienta de a calatori. Acesta este de fapt si rolul principal al acestor servicii, iar in cazul in care veti opta pentru ele, atunci veti avea ocazia de a descoperi o modalitate avantajoasa si confortabila prin care puteti calatori.

Compania pe care o reprezentam este specializata in acest domeniu si va poate oferi mereu servicii de calitate. Ne puteti contacta in cazul in care doriti sa optati pentru servicii de Rent a car Bucuresti cu sofer, inchirieri auto pe termen lung, sau transfer de persoane la aeroport.

Pentru toate aceste variante va propunem un raport excelent calitate - pret si veti observa cu siguranta acest lucru. Suntem mereu orientati catre multumirea clientilor si ne adaptam in functie de cerintele lor. Astfel, veti primi mereu din partea noastra serviciile de care aveti nevoie pentru a calatori in cele mai bune conditii.

Odata ce veti opta pentru serviciile de Rent a car Bucuresti propuse de catre compania noastra, aveti posibilitatea de a opta si pentru scaun auto pentru copil pe perioada inchirierii pentru doar 5 euro pe contract. Totodata, puteti solicita si un sistem GPS pentru a calatori in siguranta si eficient, iar pretul acestei facilitati este tot de 5 euro pe contract.

Veti fi multumiti pe deplin de tot ceea ce va punem la dispozitie iar flota noastra auto este una diversificata in care veti gasi masini din clasele mini, medie, mare si de lux. Ne puteti contacta pentru a inchiria VW Passat, Dacia Lodgy, Dacia Duster, Dacia Logan, VW Touareg, Renault Clio, etc. In functie de cerintele si necesitatile pe care le aveti, va putem oferi cea mai potrivita modalitate de inchiriere.

Dupa cum am mai spus si cu alte ocazii raportul calitate - pret pentru aceste servicii de Rent a car Bucuresti este unul foarte avantajos, iar in cazul in care veti gasi in alta parte servicii de acelasi tip mai ieftine, va oferim inapoi diferenta. Pentru a afla detalii complete despre preturile si tarifele de inchiriere, este indicat sa accesati: https://www.expert-inchirieriauto.ro/preturi/.

Totodata, pentru a afla detalii despre parerile si impresiile clientilor ce au optat deja pentru serviciile noastre, puteti accesa https://www.expert-inchirieriauto.ro/impresii-clienti/. Odata ajunsi pe site, puteti lua in calcul si posibilitatea de a utiliza formularul de comanda din partea dreapta pentru a rezerva masina dorita.

Conditiile de inchiriere pentru aceste servicii de inchirieri auto sunt minime, insa va trebui sa aveti varsta de 25 de ani implinita pentru a opta pentru ele. De asemenea, trebuie sa dovediti faptul ca detineti un permis de conducere valabil.

Daca veti dori sa colaborati cu o companie din acest domeniu, este indicat sa va asigurati de faptul ca veti lua decizia potrivita. Exista companii ce au costuri ascunse si probleme legate de predare si primire, acte, combustibil, asigurari, etc. Pentru a lua decizia potrivita in ceea ce priveste selectia companiei, este indicat sa ne contactati.

Puteti lua foarte simplu legatura cu noi, utilizand adresa site-ului: https://www.expert-inchirieriauto.ro/, adresa de email: contact@expert-inchirieriauto.ro sau numarul de telefon. De asemenea, ne veti gasi si in cazul in care veti utiliza informatiile de contact de mai jos:

Automobile Expert SRL

Adresă: B-dul Iuliu Maniu, nr7, Cladirea Administrativa Apaca, etaj 1, Biroul 5, București 061072

  
  
  
  
  
  
  

Telefon: 0754 422 599

Oferte avantajoase pentru serviciile de Rent a car Bucuresti!

Cu stima ,

Echipa Expert

Share this post
Repost0
To be informed of the latest articles, subscribe:
Comment on this post
A
bune produsele.
Reply
R
Foarte bune ofertele.
Reply
I
Super oferte la tarife excelente.
Reply
I
Oferte excelente de inchirieri masini.
Reply